Buzztalk Image Reports

Niet alleen websites maar ook posts en twitterberichten op de social media staan vol met uiteenlopende meningen. Voor een bedrijf is het van belang te weten hoe men daarover denkt en schrijft en door wie. In aanvulling op bestaande management informatiesystemen biedt Buzztalk bedrijven de mogelijkheid om te meten hoe men denkt over producten, bedrijven en meer.

Buzztalk selecteert, controleert en analyseert op internet gepubliceerde uitingen realtime op sentimenten over elk denkbaar onderwerp die op elk gewenst moment uitgelezen kunnen worden. Buzztalk koppelt feiten en sentimenten en verwerkt deze in overzichtelijke grafieken. Direct kan worden gezien hoe men over een product of bedrijf denkt en schrijft. Tot aan de bron van een bericht kan worden doorgedrongen.

Positieve recensies kunnen worden geplaatst in nieuwsrubrieken op eigen websites of in het Buzztalk Magazine, maar ook kan desgewenst direct actie worden ondernomen bij signalering van negatieve sentiment.

Buzztalk Today Magazines

De Buzztalk technologie biedt ultieme mogelijkheden voor het uitgeven van onderwerp gerelateerde (special interest) online magazines die continu worden geactualiaseerd met het laatste nieuws. Dat kan over branches en bedrijven gaan, maar ook over merken, producten, mensen, meningen, trends, enz. enz.

Buzztalk Magazines zien er uit en lezen en bladeren als een gedrukt magazine met foto’s en zelfs video’s. Alle artikelen en berichten worden voorzien van bronvermelding, datum van publicatie, foto’s en een link naar de website waar het bericht vandaan komt. Buzztalk magazines worden uitgegeven met behulp van de BuzzTalk Reader App.

Download voor iPad en de iPhone nu gratis in de App Store,
Of voor Android in de Google Play Store!

Morgen een magazine

Voor de opzet van het eerste Magazine is niet meer dan een ochtend nodig. Het dagelijks, wekelijks of maandelijks actualiseren van de inhoud kan daarna op elk moment dat het uitkomt en duurt niet langer dan een uur per dag. Aan elk Buzztalk Magazine kan een eigen magazinetitel worden gegeven. Ook inleidingen, eigen commentaar, advertenties of andere betaalde uitingen kunnen eenvoudig worden ingevoegd.